MAN-i uuendused seoses uute ohutusnõuetega

MAN-i uuendused seoses uute ohutusnõuetega

MAN-i uuendused seoses uute ohutusnõuetega

01.03.2024 Topused.ee

Uue MAN-i veokipõlvkonna mudeliaasta 2024 peamised uuendused on:

  • Aktiivne ohutus: Uued ja täiustatud abisüsteemid nagu hädapidurdusabi EBA Plus, eesmine tuvastamine, kauguse hoiatus, liiklusmärkide äratundmine, keskne nupp abisüsteemide juhtimiseks, ettevalmistus alkolukule, tähelepanu hoiatussüsteem MAN AttentionGuard ja tagurpidi liikumise süsteem, aidates vältida õnnetusi ja kahjustusi ning suurendada juhi ja teiste liiklejate ohutust. Eriti oluline on see, et uued abisüsteemid suudavad tuvastada ja pidurdada ka jalakäijate ja jalgratturite jaoks, kes on sageli veokitejuhi pimedas nurgas.

 

  • Kütuse kokkuhoid: D26 mootor suurendab võimsust 10 hj võrra, vähendades oluliselt kütusekulu. Lisaks aitavad kütust säästa ka tempomatfunktioon MAN EfficientCruise, PredictiveDrive, uue põlvkonna hüpoidsillad, täiustatud aerodünaamika, rehvirõhu jälgimissüsteem ja muud meetmed hõõrdumise ja kaalu vähendamiseks.

 

  • Kasutussobivus: Uus MAN PowerMatic on automaatkäigukast, mis on esmakordselt saadaval TGM-seeria valikus, võimaldades dünaamilisemat ja kulumisvabamat paigaltvõttu ja kiirendamist ilma veojõudu katkestamata. Lisaks toovad uued käigukastid müügiprogrammi ulatusliku valiku jõuvõtte. Uue põlvkonna kallurkastid, uus õhkvedrustuse juhtseade, täiustatud pidurisüsteem ja paigaltvõtu abivahendid, saduhaakeseadme sensorid ja muud komponendid parandavad veelgi uue MAN-i veoautode kasutatavust erinevates olukordades.

 

Uue MAN-i veokipõlvkonna mudeliaasta 2024 on juba tellimiseks saadaval ja tarnitakse alates juulist 2024. Rohkem infot saab meie lähimast esindusest.

NB! Meie kodulehelt leiad käimasoleva soodusintressi kampaania, mida toestame koostöös Swedbank AS ja Swedbank Liising AS-ga. Saadaval on laoautod rattavalemiga 4x2 ja 6x2. Lähemalt saad lugeda varustuse ja pakkumise kohta siit!